Współpraca ze sklepem internetowym Friendly Food

Mamy dla Was świetną wiadomość!



Podjęliśmy współpracę z Friendly Food – sklepem internetowym oferującym produkty bezglutenowe!



W trzech prostych krokach możecie otrzymać bezpłatną konsultację
on-line z dietetykiem naszej poradni!




Wystarczy, że:

  • zrobicie zakupy na kwotę powyżej 200 zł w sklepie Friendly Food,
  • przy płatności otrzymacie specjalny kod, który uprawnia Was do bezpłatnej konsultacji
    on-line z naszym dietetykiem,
  • kod wykorzystacie na stronie Dietetyk.pl, wybierając konsultację on-line z jednym z dietetyków z naszej poradni!



Aleksandra Pasich Dietetyk Olsztyn-01

Aleksandra Pasich
dietetyk

Absolwentka studiów licencjackich na kierunku dietetyka, studiów magisterskich na kierunku biotechnologia molekularna i studiów podyplomowych o specjalizacji – żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie. Dietetyk z zawodu i pasji. Podaje pomocną dłoń ludziom, którzy tego potrzebują. Wskazując drogę do zdrowego i racjonalnego sposobu odżywiania, motywuje do zmiany nawyków żywieniowych na zdrowsze. Podchodzi indywidualnie do każdej osoby i stawia na indywidualne jadłospisy dostosowane do stanu zdrowia, trybu życia i preferencji kulinarnych klienta. Dzielenie się wiedzą i obserwowanie pozytywnych zmian zachodzących w życiu pacjentów dają jej poczucie ogromnej satysfakcji. Specjalizuje się w diecie w insulinooporności, diecie w chorobie Hashimoto i diecie w niedoczynności tarczycy.






Natalia Bobowik

Natalia Bobowik
dietetyk

Ogromną radość sprawia jej praca z ludźmi. Uwielbia obserwować zmiany zachodzące w ich żywieniu, a także efekty, które wspólnie wypracowują. Do każdej osoby podchodzi indywidualnie – wie bowiem, że nie wszystko jest dobre dla wszystkich. Pasjonują ją trudne przypadki, w tym choroby przewlekłe i genetyczne. Jest przekonana, że odpowiednim żywieniem można pozbyć się wielu problemów zdrowotnych. Specjalizuje się w diecie w nietolerancjach i nadwrażliwościach pokarmowych (dieta eliminacyjo-rotacyjna), diecie w insulinooporności, a także w diecie w zapaleniu błony śluzowej żołądka, chorobie wrzodowej i refluksie żołądkowo-przełykowym.






Magda Sałacka

Magda Sałacka
dietetyk

Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu na kierunku Dietetyka. Aktualnie kontynuuje swoją naukę w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, na tym samym kierunku. Największą przyjemność sprawia jej praca z dziećmi, a także gotowanie. Czas spędzony w kuchni nigdy nie jest dla niej czasem straconym. Interesuje się tematyką żywienia dzieci autystycznych.