
Przygotowanie:
Zobacz, jak mo偶esz w prosty spos贸b urozmaici膰 sobie poranne 艣niadanie ! 馃檪
Warto艣膰 od偶ywcza jednej porcji:
- Energia: 390 kcal
- Bia艂ko: 30g
- T艂uszcz: 19g
- W臋glowodany: 30g
Sk艂adniki na jedn膮 porcj臋:
- dwa jajka
- 50 g tu艅czyka
- 艂y偶eczka oleju kokosowego (5 g)
- dwie 艂y偶ki m膮ki jaglanej (30 g)
- rukola, papryka, og贸rek kiszony
- pieprz, s贸l, oregano, bazylia
Przygotowanie:
Warzywa pokroi膰 w drobn膮 kostk臋, rukol臋 posieka膰 i wymiesza膰 z reszt膮 sk艂adnik贸w. Mas臋 wyla膰 do rozgrzanego opiekacza, piec oko艂o 5 minut.
Anna Hajost
dietetyk