Kategoria: Zespół

Agnieszka Goździk

Agnieszka Goździk

Jestem absolwentką Studiów Podyplomowych wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Wrocławskiego Uniwersytetu Przyrodniczego. Ciągle poszerzam swoją wiedzę i zdobywam nowe kwalifikacje poprzez udział w licznych szkoleniach i konferencjach z zakresu dietetyki. Moją specjalizacją jest terapia żywieniowa w różnych jednostkach chorobowych, a także pomoc w nadwadze i otyłości. Wybrałam zawód dietetyka, ponieważ ponieważ...

Angelika Heberlej

mgr inż. Angelika Heberlej

Jestem absolwentką Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie. Aktualnie kończę studia doktoranckie w Zakładzie Podstaw Żywienia Człowieka. Ponadto, chcąc poszerzyć swoją wiedzę z zakresu psychologii i motywacji niezbędnej w pracy dietetyka, ukończyłam studia podyplomowe na kierunku Psychodietetyka. Jestem też współautorem publikacji naukowych oraz wystąpień na konferencjach o...

Kinga Stopa

mgr inż. Kinga Stopa

Posiadam tytuł Technologa Żywności i Żywienia Człowieka uzyskanego na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Jestem także absolwentką studiów podyplomowych Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie o kierunku Żywienie w Zdrowiu i Chorobie. Ta wszechstronna wiedza pozwoliła mi na wnikliwe spojrzenie w głąb problematyki prawidłowego odżywiania człowieka i roli jaką pełni jakość żywności, którą spożywamy na...

Sylwia Jajuga

Sylwia Jajuga

Jestem absolwentką Dietetyki na Krakowskim Uniwersytecie Rolniczym. Podczas studiów odbywałam praktykę w przedszkolu i szpitalach, co pozwoliło mi jeszcze lepiej przygotować się do zawodu dietetyka. Uczestniczyłam także w wielu konferencjach i kursach z zakresu dietetyki w tym m.in. w kursie dietetyki sportowej, diety wegetariańskiej i wegańskiej, żywienia w cukrzycy i insulinooporności, czy...

Urszula Stankiewicz

Urszula Stankiewicz

Jestem absolwentką kierunku Pedagogika i Psychologia Człowieka na Uniwersytecie Marii Curie -Skłodowskiej w Lublinie, a tytuł Dietetyka uzyskałam pogłębiając wiedzę w Polskim Instytucie Dietetyki w Warszawie . Poprawa zdrowia, wyglądu i samopoczucia jest celem jaki chcę osiągnąć sama w życiu i w pracy z moimi klientami. Praktyka świadomego życia, samoakceptacji, odpowiedzialność za...

Aleksandra Pasich

mgr Aleksandra Pasich

Jestem dietetykiem z zawodu i pasji, absolwentką studiów licencjackich na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk Medycznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. Wiedzę dotyczącą molekularnych aspektów występowania chorób pogłębiałam na studiach magisterskich na kierunku Biotechnologia molekularna. Ponadto ukończyłam studia podyplomowe o specjalizacji „Żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie” na Wydziale Wychowania Fizycznego Olsztyńskiej Szkoły...

Karolina Lukoszek

mgr Karolina Lukoszek-Cichoń

Jestem absolwentką dietetyki na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach, gdzie uzyskałam stopień magistra. Podczas licznych praktyk w trakcie studiów mogłam poznać specyfikę pracy dietetyka w szpitalach, przychodniach oraz gabinetach. Od razu wiedziałam, że najlepiej będę się spełniać zawodowo w indywidualnej pracy z pacjentem w gabinecie dietetycznym. Wiem, że każdy przypadek jest inny,...

×