Jestem absolwentką Akademii Rolniczej w Krakowie i uczestniczką studiów podyplomowych Dietetyki i Planowania Żywienia w Wyższej Szkole Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych w Kielcach. Ważnym etapem w mojej pracy zawodowej było ukończenie szkoły Diet Coachingu Urszuli Mijakoskiej, gdzie uzyskałam tytuł certyfikowanego diet coacha.
W 2018 ukończyłam szkolenie SOIT(School Of Insulineresistance Therapy) uzyskując tytuł Specjalisty Przyjaznego Insulinoopornym. W 2019 i 2020 roku otrzymałam od portalu Znany Lekarz, a tym samym od swoich klientów wyróżnienie Specjalista Przyjazny pacjentom. Bardzo serdecznie dziękuję za zaufanie.
W swojej pracy zawodowej z powodzeniem łączę wiedzę dietetyka z diet coachingiem. Wciąż walczę z pojmowaniem diety, jako czasu “udręki”, w którym trzeba być głodnym i odmawiać sobie wszelkich “żywieniowych przyjemności”. Pokazuję jak ułatwić zmianę nawyków żywieniowych, jak osiągać zaplanowany cel i realizować swoje potrzeby, a najważniejsze, jak uwierzyć w siebie.
Często, gdy rozmawiamy o czasie trwania diety (dwa, trzy tygodnie, a nawet więcej), słyszę pytanie “Co potem? Jak nie zaprzepaścić efektów mojej pracy?” Może właśnie dlatego nie lubię słowa dieta. Większość osób które mnie odwiedzają dziwi się, że moje jadłospisy nie są restrykcyjne i można jeść wszystko albo prawie wszystko. Stawiam na zmianę nawyków żywieniowych nie tylko na czas naszych spotkań, ale na stałe! Chodzi przecież o to, żeby pacjent czuł się ze sobą i swoim ciałem dobrze nie tylko w czasie trwania naszych spotkań, ale również kiedy nasza współpraca już się zakończy.
Specjalizuję się w diet coachingu, dietach odchudzających, dietoterapii chorób tarczycy, insulinooporności, żywieniu dzieci i młodzieży.
Prywatnie jestem szczęśliwą żoną i mamą dwóch wspaniałych córek. Fanka aktywnego stylu życia, biegam i uprawiam Nordic Walking, do czego również zachęcam moich podopiecznych.
Cennik wizyt pokaż