Absolwentka Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na specjalizacji Biochemia i Chemia Żywności, Członkini Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Moja pierwsza praca dyplomowa dotyczyła wpływu aloesu naturalnego na zachowanie homeostazy organizmu, zaś w pracy magisterskiej opracowałam technologię produkcji dietetycznych chipsów jabłkowych. W celu podniesienia swoich kwalifikacji ukończyłam również kursy z zakresu dietetyki i żywienia.
Moim celem jest ciągłe doskonalenie i rozwój, tak więc systematycznie uczestniczę w różnego rodzaju konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki, medycyny i nowych trendów w żywieniu. Ponadto wolny czas z przyjemnością poświęcam na studiowanie literatury z zakresu dietetyki i żywienia. Interesuję się wpływem roślinnych składników bioaktywnych na kondycję zdrowotną człowieka, w tym na zdrową utratę kilogramów. Lubię być na bieżąco z aktualnymi badaniami naukowymi w tym zakresie.
Mój zawód to przede wszystkim moja pasja. Pracując z daną osobą zapewniam podejście indywidualne – plan naszej współpracy będzie zawsze ściśle dopasowany do Twoich potrzeb, tyczy się to zarówno jadłospisu, stanu zdrowia, jak i przebiegu całej kuracji. Każdy z nas jest inny i wymaga spersonalizowanych zaleceń.
Prywatnie jestem pasjonatką gotowania, literatury i zdrowego stylu życia w każdym aspekcie.
Chcę Ci pokazać, że zdrowa kuchnia jest też pyszna, a zmiana nawyków żywieniowych przyniesie same dobre rezultaty. Pozytywne nastawienie, zapał do zmian i chęci – tylko tyle jest Ci potrzebne aby osiągnąć upragniony cel!
Cennik wizyt pokaż