Wykształcenie:
- 2016 – Ukończenie studiów inżynierskich na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie.
Doświadczenia zawodowe:
- Praktykant – dietetyk w Poradni Leczenia Otyłości przy Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II;
- Praktykant – dietetyk w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie;
- Praktykant – dietetyk w Niepublicznym Przedszkolu „Radosne Słoneczko” w Rzeszowie;
- Dietetyk w klinice Clinic Vita.
Kursy:
- Dwudniowy kurs dietetyki, który zawierał takie wątki jak:
- dietetyka sportowa ( mgr Damian Parol);
- dieta wegetariańska i wegańska (mgr Damian Parol);
- żywienie w cukrzycy i insulinooporności (dr Katarzyna Kowalcze);
- nutrigenomika i nutrigenetyka (prof. Iwona Wybrańska);
- żywienie w alergiach ( dr n. med. Stanisława Bazan – Socha);
- żywienie w chorobach tarczycy (mgr Jadwiga Kryczyk – Kozioł);
- żywienie w wybranych chorobach metabolicznych (dr Beata Piórecka);
- praktyczny poradnik dietetyka (mgr inż. Maria Brzegowy), 06/2015.
- Udział w V. Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki Congressus Dietetica w Łodzi, 04/2015;
- Kurs „Rola diety w schorzeniach tarczycy” – Centrum Dietetyki Klinicznej 07/2016;
- Kurs „Psychologia w dietetyce” – Centrum Dietetyki Klinicznej 07/2016;
- Kurs „Żywienie i suplementacja w kulturystyce i fitness” – Akademia Dietetyki Sportowej 03/2017.