Emilia Fierek – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie:

  • 2015r. uzyskanie tytułu licencjat na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Collegium Medicum im. L.Rydgiera w Bydgoszczy
  • 2017r. uzyskanie tytułu magistra na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Collegium Medicum im. L.Rydgiera w Bydgoszczy
  • 2017r. ukończenie studiów podyplomowych na kierunku Psychodietetyka na Centrum Kształcenia Podyplomowego i Szkoleń Kolegium Nauk Medycznych, Wyższa Szkoła Gospodarki

Szkolenia:

  • Szkolenie Dietocoaching I i II stopnia 05/2014
  • Praca z małym pacjentem w gabinecie dietetyka, przy wykorzystaniu technik psychodietetycznych i coachingowych 2017r.
  • Efektywna komunikacja z pacjentem –kluczowa kompetetencja dietetyka 2017r.
  • Rola diety w schorzeniach tarczycy 2017r.

Doświadczenia:

  • Koło Geriatryczne: Projekt Train your Brain. Prelekcje na temat zdrowego odżywiania.
  • Praktykant: Szpital Wojskowy, Komeńskiego 35, Elbląg
  • Praktykant: Dom Pomocy Społecznej w Bydgoszczy
  • Praktykant: Szpital Uniwersytecki nr 2, Bydgoszcz
  • Praktykant: Szpital im. Jurasza, Bydgoszcz