Kategoria: dietetyk wiecej info

Magdalena Kuśmierek

Wykształcenie: 2015-2020 Uczestnik studiów doktoranckich, Wydział Nauk o Zdrowiu, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu 2010-2012 Studia magisterskie, kierunek: Dietetyka, Wydział Nauk o Zdrowiu, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu 2007-2010 Studia licencjackie, kierunek: Dietetyka, Wydział Nauk o Zdrowiu, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu Oferta dietetyk Bydgoszcz Publikacje,...

Emilia Fierek – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2015r. uzyskanie tytułu licencjat na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Collegium Medicum im. L.Rydgiera w Bydgoszczy 2017r. uzyskanie tytułu magistra na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Collegium Medicum im. L.Rydgiera w Bydgoszczy 2017r. ukończenie studiów podyplomowych na kierunku Psychodietetyka na Centrum Kształcenia Podyplomowego i Szkoleń Kolegium Nauk...

Natalia Niezbecka

Wykształcenie: 2017 – ukończenie studiów magisterskich na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi 2015 – ukończenie studiów licencjackich na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie Kursy, konferencje, warsztaty: VI Ogólnopolska Konferencja Dietetyki „Choroby autoimmunologiczne–wyzwanie współczesnej dietetyki” i „Zastosowanie suplementacji w dietetyce medycznej” (kwiecień 2016) Konferencja Trends in Dietetic (listopad 2016)...

Tomiła Karwowska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2018 rozpoczęte studia magisterskie na kierunku dietetyka na Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej w Katowicach 2015 – 2018 studia licencjackie na kierunku dietetyka na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach, tytuł pracy lic: “Badanie i porównanie wiedzy żywieniowej konsumentów żywności ekologicznej oraz konsumentów konwencjonalnej żywności”. Konferencje i szkolenia: Szkolenie „Sport Nutrition – Ketogenic...

Angelika Heberlej – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: od 2013 studia doktorskie w Zakładzie Podstaw Żywienia Człowieka, w dyscyplinie: Technologia Żywności i Żywienia, na ZUT w Szczecinie 2017-2018 studia podyplomowe na kierunku Psychodietetyka, na Wyższej Szkole Bankowej 2012-2013 studia magisterskie na kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, spec. Żywienie Człowieka, na ZUT w Szczecinie 2008-2012 studia inżynierskie na kierunku...

Urszula Stankiewicz – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2018 – Psychodietetyka Polski Instytut Dietetyki 2018 – kurs Dietetyki Zaawansowanej Polski Instytut Dietetyki 2017 – Uzyskanie tytułu Dietetyk w Polskim Instytucie Dietetyki w Warszawie 2005 Międzynarodowa Szkoła Menagerów w Warszawie – Doradca Personalny , Zarządzanie i Marketing 1990 uzyskanie tytułu magistra na kierunku Psychologii i Pedagogiki na Uniwersytecie Lublinie

Szymon Kamiński – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: Dietetyka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, studia stacjonarne II stopnia, 2018-2020 Dietetyka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, moduł: Doradztwo i konsultacje dietetyczne, studia stacjonarne I stopnia, 2015-2018 Konferencje i szkolenia: Konferencja ZdrowyUczeń.org organizowana przez Wyższą Szkołę Zdrowia, Urody i Edukacji oraz Centrum Naturalnego Odżywiania „Orkiszowe Pola”, Poznań 2017 Kurs Dietetyki Klinicznej organizowany przez...

mgr inż. Małgorzata Olchowska

Wykształcenie: 2013 – uzyskanie tytułu magistra na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Wydziale Nauk o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie; 2012 – ukończenie studiów inżynierskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Wydziale Nauk o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie; Kursy, konferencje, warsztaty: Kurs dietetyki i odchudzania I i II...

Ewa Marchlewska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2014 – 2016 – Dietetyka, studia stacjonarne II stopnia 2011 – 2014 – Dietetyka, studia stacjonarne I stopnia Szkolenia, konferencje, osiągnięcia: Szkolenie SOIT – School Of Insulinresistance Therapy; uzyskany tytuł: Specjalista przyjazny insulinoopornym” (październik 2017) Szkolenie (część teoretyczna i praktyczna) „Vademecum Dietetyki Klinicznej. Część I: Dieta w chorobach tarczycy, PCOS i...

Mariusz Brodnicki – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Autorstwo i redakcja wybranych publikacji książkowych: 2017 Kulturowe i zdrowotne aspekty jedzenia 2016 Wybrane zagadnienia z edukacji żywieniowej i aktywności fizycznej 2016 Rolnictwo przyjazne naturze (żywność ekologiczna) 2015 W kręgu rozważań o zdrowiu i aktywności fizycznej 2013 Ciało człowieka w refleksji humanistycznej Konferencje i warsztaty: 2017.05.9-10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Kulturowe i zdrowotne...

Ewelina Stępkowska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

Wykształcenie: 2015 – uzyskanie tytułu licencjat na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk Medycznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie 2017- uzyskanie tytułu magistra na kierunku Dietetyka na Wydziale Nauk o Zdrowiu Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie Doświadczenie i rozwój zawodowy: Praca dyplomowa badawcza – tytuł licencjat – „Badanie wiedzy i postaw wobec preparatów witaminowo...

×