Zawijasy z szynką

Zawijasy z szynką

Przygotowanie:

Łatwa i szybka przekąska, którą możesz wziąć zawsze ze sobą i sięgnąć po nią kiedy tylko dopadnie Cię mały głód.



ZAWIJASY Z SZYNKI I WARZYW, CHRUPKIE PIECZYWO



Składniki:

  • 3 plastry polędwicy sopockiej (40g)
  • Serek twarożkowy chudy (20g)
  • Papryka czerwona (50g)
  • 2 sztuki chrupkiego pieczywa (30g)


  • Sposób Przygotowania:


    Szynkę posmarować serkiem, na brzeg szynki położyć słupek ogórka lub papryki i zawinąć. Zagryzać chrupkim pieczywem.



    1 porcja dostarcza 200 kcal, 10g białka, 28g węglowodanów, 5g tłuszczu.

    Dietetyk Patrycja Pawlikowska

    Patrycja Pawlikowska
    dietetyk

    Zawijasy