Dzień pierwszy:



Śniadanie

Pasta z czerwonej fasoli i orzechów, pieczywo



II Śniadanie

Jagody pod kruszonką



Obiad

Bambusowe curry z wołowiną i ryżem jaśminowym



Podwieczorek

Czekoladowy budyń chia z malinami



Kolacja

Zielony krem z płatkami migdałów






Dzień drugi:


Śniadanie

Groszkowy omlet z szynką



II Śniadanie

Smoothie kokosowo-bananowe



Obiad

Casserole z dorszem i pomidorkami



Podwieczorek

Surówka witaminka



Kolacja

Fasolowy kuskus z serem i ogórkiem



Dzień trzeci:




Śniadanie

Jaglanka z granatem i słonecznikiem



II Śniadanie

Kanapeczki z pesto bazyliowym i pomidorem



Obiad

Polędwiczki w słodkim dressingu z pieczonymi warzywami



Podwieczorek

Pudding z tapioki z wanilią i melonem



Kolacja

Sałatka z serem pleśniowym, gruszką i grzankami