Dzień pierwszy:
Pasta z czerwonej fasoli i orzechów, pieczywo
II Śniadanie
Jagody pod kruszonką
Obiad
Bambusowe curry z wołowiną i ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Czekoladowy budyń chia z malinami
Kolacja
Zielony krem z płatkami migdałów
Dzień drugi:
Śniadanie
Groszkowy omlet z szynką
II Śniadanie
Smoothie kokosowo-bananowe
Obiad
Casserole z dorszem i pomidorkami
Podwieczorek
Surówka witaminka
Kolacja
Fasolowy kuskus z serem i ogórkiem
Dzień trzeci:
Śniadanie
Jaglanka z granatem i słonecznikiem
II Śniadanie
Kanapeczki z pesto bazyliowym i pomidorem
Obiad
Polędwiczki w słodkim dressingu z pieczonymi warzywami
Podwieczorek
Pudding z tapioki z wanilią i melonem
Kolacja
Sałatka z serem pleśniowym, gruszką i grzankami